Poziv na završnu konferenciju projekta “Program integracije slijepih osoba u društvo”

Poštovani,

posebno nam je zadovoljstvo pozvati vas na završnu konferenciju za medije čiji je cilj predstavljanje rezultata projekta „Program integracije slijepih osoba u društvo“. Konferencija će se održati u petak 29. travnja 2022. u 10:00 sati u prostorijama Županijske udruge slijepih Split – Zagrebačka 17.

Projekt u suradnji s Institutom perspektiva ekonomije Mediterana provodi Županijska udruga slijepih Split, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je povećati uključenost slijepih osoba u društvo širenjem i unaprjeđenjem kvalitete socijalnih usluga u zajednici. Ukupna vrijednost projekta, čija je provedba započela u svibnju 2020., a završetak predviđen u svibnju 2022., iznosi 1.149.509,31 HRK, od čega je iznos EU sufinanciranja 85 % (977.082,94 HRK).

Projekt i provedene projektne aktivnosti predstavit će Ivan Tokić, predsjednik Županijske udruge slijepih Split te zaposlenici Županijske udruge slijepih i Instituta perspektiva ekonomije Mediterana koji su bili aktivno uključeni u provedbu projekta.

U očekivanju Vaše cijenjene potvrde sudjelovanja upućujem srdačne pozdrave u ime Županijske udruge slijepih Split.

Ivan Tokić

tel.: +385 21/483-655

Adresa e-pošte: split@udrugaslijepih.hr

 

Poziv na završnu konferenciju za medije (PDF)

Logo EU

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Županijske udruge slijepih Split.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.