Održan drugi sastanak projektnog partnerstva

Drugi sastanak Županijske udruge slijepih Split i Instituta perspektiva ekonomije Mediterana, održao se 11. ožujka 2021. na virtualnoj platformi „Zoom“. Svrha virtualnog sastanka bila je utvrđivanje internih rokova za provedbu projektnih aktivnosti s posebnim naglaskom na mjere socijalnog distanciranja uslijed COVID-19 pandemije.

Tijekom sastanka projektni partneri usuglasili su kako je potrebno uspostaviti kontakt s korisnicima i predstavnicima udruga slijepih iz Ličke, Karlovačke, Krapinske i Vukovarske županije koji će sudjelovati u provedbi aktivnosti provođenja slobodnog vremena slijepih osoba. Isto tako, dogovoreno je kako je daljnje projektne aktivnosti potrebno provesti po procjepljivanju članova Županijske udruge slijepih Split tijekom ljetnih mjeseci, kada se očekuje ublaženje pandemijskih mjera.

Na samom kraju sastanka, projektni partneri raspravljali su i o alternativnim mogućnostima provedbe aktivnosti – virtualni oblik socijalizacije, uključivanje umjetničke sekcije umjesto pikado turnira te organizacija virtualnih radionica.

Logo EU

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Županijske udruge slijepih Split.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.