Studijsko putovanje na pikado turnir u Gospić

Županijska udruga slijepih Split uz podršku Udruge slijepih Ličko-senjske županije, 24. i 25. lipnja 2021. organizirala je studijsko putovanje korisnika na pikado turnir u Gospić.

Studijsko putovanje održalo se u prostorijama Udruge slijepih Ličko-senjske županije, a pet korisnika iz Splita i četri korisnika iz Gospića imali su priliku bolje se međusobno upoznati te razmijeniti kontakte.

Tijekom trajanja putovanja, sudionici turnira napomenuli su kako uslijed COVID-19 pandemije slična putovanja nisu bila organizirana dugo vremena te kako su veoma sretni da se napokon ponovno održavaju turniri i druženja korisnika različitih Udruga. U sklopu putovanja, sudionici turnira obišli su i Memorijalni centar Nikole Tesle u Smiljanu, gdje su uz stručno vodstvo razgledali sve znamenitosti, a po završetku obilaska uputili su se na prigodni ručak, pa povratak za Split.

Na samom kraju putovanja, voditeljice radionica istaknule su kako je putovanje prošlo u veselom i opuštenom tonu, a sudionici turnira naglasili su kako su sretni što su imali priliku upoznati se te provesti ugodan i veseo dan uz sport i rekreaciju.

Logo EU

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Županijske udruge slijepih Split.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.